почистване на ресторанти

Почистване на ресторанти – бързо и ефективно

Ние почистваме мокетите на ресторанти бързо и ефективно – как го постигаме ли?

Основното почистване е препоръчително да се прави период от 1 до 3 месеца в зависимост от трафика и замърсеността.

При този тип почистване имаме по-дълго време на съхнене – при нас то е от 2- 4 часа.

пране на мокети в ресторанти
пране на мокети в ресторанти

Почистване на ресторанти – методология

Основния проблем при почистване на ресторанти е ограниченото време за изсъхване. Преди да влезе в употреба мокета след пране задължително трябва да е напълно изсъхнал, иначе риска да се съсипе е голям. Ние имаме решение на този проблеми при пране на мокети в ресторанти.

Поддръжката на мокети в ресторанти изисква два типа почистване: Основно почистване в дълбочина чрез метода ‘’Hot Water Extraction’’ и полусухо почистване с Боне.

Основния проблем при ресторантите са петната от храни, напитки и големия трафик на хора. Като добавим е неправилната поддръжка може да се стигне и до тотално съсипване на мокетите в ресторантите.

почистване на мокети

Всичко започва от мазнините с които се готвят ястията.

Въпреки добрата вентилация, винаги остава една малка част, която влиза в пространството и зоната за хранене. Мокетите са като магнит за тези изпарения, които в последствие са храна за други бактерии, съответно нарушаване на въздуха в средата на гостите на ресторанта. Във времето се появяват неприятни миризми, пък и не добър външен вид на мокетите.

 

Write a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

64 − 55 =