почистване на хотели

Почистване на хотели от „Видатекс“

Почистване на хотели от „Видатекс“ е услуга, която се използва както от вериги хотели, така и от малки хотели, които разполагат с големи площи с мокети.

С какво можем да сме полезни на собствениците на хотели, по отношение на почистването на хотелите?

почистване на хотели
почистване на хотели

Имате нужда от почистване на хотели? На собствениците на хотели можем да сме полезни с услугата си, за пране на мокети, която е най-често поръчваната.

Основните проблеми при поддръжката на мокетите в хотела са: краткото време за съхнене, липсата на обучени специалисти и грешен подход за почистване на мокетите.

Всеки хотелски комплекс би трябвало да има предварително подготвен план-график, за почистването на настилките (пране на мокети). В повечето случаи хотелите почистват (изпират) мокетите по времето, когато са най-малко заети. В тези спокойни периоди се извършва основно пране на мокетите.

Това обаче е крайно недостатъчно, за един средно натоварен хотел, защото настилките се занемаряват, което прави последващото им почистване по-трудно. Препоръчително е изпиране на мокетите и през останалото време на годината, а ние можем да правим това бързо дори в натоварените периоди.

Технологии за бързо и качествено пране на мокети при почистване на хотели

Технологиите са развити до такава степен, че един мениджър не би трябвало да се притеснява от сезона навън. В зависимост от вида на мокета, замърсяването и времето за съхнене има няколко варианта за пране на мокета, когато се касае за почистване на хотели.

Почистване на мокети в хотели

Една от най-често поръчваните услуги е пране на мокети. Ние умеем да се справяме с проблемите с мокетите.

Свържете се с нас и ние ще решим Вашият проблем със замърсените мокети по всяко време на годината и при всяка натовареност на хотела.

С какво „Видатекс“ може да Ви бъде полезна при почистване на хотели:

  • Почистване;
  • Консултация;
  • Обучения на персонал;
  • Доставка на Препарати;
  • Доставка на Машини;
  • Осигуряване на Чистота;

Write a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *