професионално почистване

Почистване на офиси в зимните дни

Зимата е предизвикателство за всички нас, а вирусните заболявания, с които се сблъскваме всяка година (и пандемията от последната година) изострят нуждата от внимание към хигиената. 

Всичко това налага да се отнасяме особено внимателно към хигиената и налага регулярно, професионално почистване на офиси с внимание към детайла – нашата запазена марка. 

А ние имаме с какво да се похвалим: Разполагаме с най-съвременни машини, за пране на мокети, както и препарати от последно поколение. Постоянно инвестираме в модерни технологии и обучение на персонала.

техника за пране на мокети
техника за пране на мокети

Освен това ние имаме и други продукти и услуги:

  • Почистване на мокети (пране на мокети с няколко различни метода);
  • Консултация за правилната поддръжка на мокети;
  • Обучения на персонал, когато вие сами извършвате пране на мокетите си;
  • Доставка на Препарати, чийто вносител е нашата фирма;
  • Доставка на Машини, за наши клиенти, които сами поемат почистването;

Почистване на офиси – нашата услуга

Предлагаме пълен цикъл услуги, за почистване на офиси, като те включват почистване на санитарни помещения, почистване на бюра, изпразване на кошчета за смет, грижа за кухненския бокс, регулярно почистване на стъкла, огледала, дограми и врати.

При нас можете да разчитате на неизменно високо, постоянно качество на услугата за почистване на вашия офис или офиси. Разполагаме с добре обучен и мотивиран персонал, който дава винаги всичко от себе си. Нашите служители са обучени да боравят с висок клас техника, за професионално почистване, която позволява бързо завършване на задачите.

Write a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *