пране на мокети, почистване на домове

Почистване на домове в денят на жената

Първо използваме тази трибуна, за да честитим празника на жените и да им благодарим, че ви има. На второ място бихме искали да припомним, че фирмата предлага и услуга за „почистване на домове„.

Разбира се, когато говорим за почистване на домове ние имаме предвид, че можем да почистим мокетите и килимите във вашия дом. При нужда от цялостни решения се свържете с нашите специалисти.

Какво включва нашата услуга, за почистване на дома?

Предлагаме изгодни условия, за машинно пране на мокети в домове. Разполагаме с качествена техника и най-модерни препарати, за пране на килими в домашни условия. Възползвайте се от услугите на фирмата, която е лидер в областта на качественото пране на мокети за бизнес клиенти.

Почистване на домове

пране на мокети в домове
пране на мокети в дома

Технологи, иновации и богат опит влизат във вашия дом на празника (и след него) с нас.

С богатия ни професионален опит смело можем да заявим, че сме единствената компания на пазара, която може да предостави най-доброто обслужване що се отнася до почистването на мокети и килими.

Иновации и технологии.

Технологията съчетана с професионална техника можем да постигнем възможно най-добрия резултат при почистване на мокета или килима във Вашия дом.

Успешното си развитие като лидер в областта на професионалното почистване дължим на следните принципи:

  • Качествена грижа за мокета и доволни клиенти;
  • Отговорна и навременна услуга достъпна 24/7;
  • Професионално оборудване на лидери в областта;
  • Обучени служители , които са на постоянен трудов договор в компанията;
  • Услуга която обхваща територията на цялата страна;

Почистване

Както винаги и във всяка дейност, въпреки напредъка на технологиите, именно хората вземат решенията и предлагат решения.

Колкото качествен и добър да е един препарат или машина, ако не се използва по предназначение и с правилен подход, то крайният резултат не е задоволителен. През годините сме се учили от всяка грешка, за да израстнем до нивото на което сме. Можем да Ви предложим най-доброто решение за Вашите мокети. Ние ще осигурим обучение за професионално почистване на вашия персонал.

Всеки мокети и всеки бизнес са различни. Именно поради тази причина трябва да се подхожда професионално с поддръжката. Ние можем да обучим Вашите служители да работят като професионалисти.

Те ни се довериха, направете го и Вие – „Суит Хотел Софи“, „ЧЕЗ България“ и много други големи фирми.

 

 

Write a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *