пране на мокети от фирма за почистване

Фирми за почистване в София

Фирма за почистване в София „Видатекс“ – ние сме насочени към почистване за бизнеса и почистване за домове. Нашата цел е да предоставим на клиентите си най-качествената услуга, такава каквато потребителя у нас заслужава да получи.

Горди с това което предлагаме, защото сме сред тези фирми за почистване, които го правят по правилния начин.

Освен качествените машини, с които оперираме ние внасяме за свои нужди и препарати за почистване на ново за България ниво. Това ни поставя сред най-добирте фирми за почистване в София.

Виже повече за нашите методи за почистване и технологиите, които използваме. 

Използването на новата за България технология при почистване на мокети – Hot Water Extraction ни направи най-добрата фирма, за почистване на мокети не само в София, но и в България.

Какво се случва? При този метод чрез висока температура, силното налягане и голяма всмукателна мощност се достига до крайния резултат – перфектно чист мокет, който е напълно изсъхнал за рекордно кратко време.

Използваме препарат в основата на който стоят ензими, а не високо концентриран обезмаслител. Резултатът е добре почистен мокет и и нашата твърда увереност, че услугата ни е от най-високо ниво – качество и обслужване.

Защо сме сред добрите фирми за почистване в София?

В зависимост от вида на мокета и метода на почистване трябва да използвате подходящи препарати.

Това ни отличава от много други фирми за почистване, които подхождат небрежно и могат да навредят.

пране на мокети
пране на мокети от фирма за почистване

Някои препарати освен, че имат почистващи свойства също така могат и да навредят на мокета в бъдеще време. Това може да се случи ако не се съобрази метода на почистване с препарата.

През годините сме изпробвали различни видове препарати на различни производители. В момента имаме няколко основни вида препарата за всеки тип почистване. Така можем да гарантираме, че след почистването мокета няма да бъде увреден.

При нас премахването на така упорити петна от кафе и червено вино при определени условия, не е проблем.

Всички препарати са с произход Германия и Англия. Те отговарят на всички изисквания и наредби за екологичност и са напълно безвредни за човешкото здраве.

Write a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *