пране на моккети

Пране на мокети и в почивни дни

Пране на мокети и в почивни дни от фирма за почистване „Видатекс“ – специалисти в почистване на мокети в София. Какво е нужно да знаете, за нашия график в почивните дни?

Съобщаваме на нашите клиенти и партньори, че и в почивните дни ще продължим да предоставяме услугите, за пране на мокети на фирмите, с които имаме сключени договори за абонаментно почистване.

На всички останали, желаем приятни почивни дни!

Пране на мокети

пране на мокети от фирма
пране на мокети и почистване на офиси в София

За пране на мокети при много силно замърсен мокет най-ефективния начин е чрез метода на екстракция. С този метод се достига в дълбочината на тъканта на настилката.

Как работи екстракцията при пране на мокети?

Впръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета.

Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полу-сухо пране. При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).

Машини за почистване на мокети и пране на мокети

Разполагаме с машини, за почистване на мокети от малък, среден и висок клас:

  • за почистване на локални петна използваме малки машини;
  • средния клас машини са подходящи, за почистване на мокети от 50 до 200 кв./м., като с нея се постига почистване на мокети от 60-80 кв. м /час. Лесни са за пренасяне и обслужване в офиси и домове;
  • високият клас техника е предназначена за средно големи и големи площи с мокети от 250 кв.м до няколко хиляди квадратни метра и имат производителност от 200 – 250 кв./час в зависимост от условията.

Write a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *