абонаментно пране на мокети в София

Почистване на офиси с абонаментен договор

Почистване на офиси с абонаментен договор от фирма „Видатекс“, специализирана в услуги за професионално почистване в София.

Какво може да кажем за нашата услуга, за професионално почистване на офиси? Има ли какво да предложим, които да е интересно за фирмите, които се нуждаят от абонаментно почистване на своите офиси? Нека разкажем най-важното в няколко реда.

Почистване на офиси

С какво сме по-добри? Стремим се, а и успяваме да защитим Вашата инвестиция и да удължим живота на Вашият мокет. Това прави услугата за почистване на офиси на „Видатекс“ предпочитана от фирмите, които държат на най-високото качество на услугата.

Фирмата предлага изключително високо качество, на услугата ни за пране на мокети. Използваме различен метод с различни машини и препарати, в зависимост от типа настилка, площта на помещението, времето за съхнене.

При нас можете да разчитате на неизменно високо, постоянно качество на услугата за почистване на вашия офис или офиси. Разполагаме с добре обучен и мотивиран персонал, който дава винаги всичко от себе си. Нашите служители са обучени да боравят с висок клас техника, за професионално почистване, която позволява бързо завършване на задачите.

БИЗНЕС КЛИЕНТИ В    ЦЕНИ БЕЗ ДДС
МОКЕТИ от 0 до 120 кв.м. 250.00 лева
МОКЕТИ от 121 до 220 кв. м. 2.00 лв. / кв. м.
МОКЕТИ от 221 до 350 кв.м. 1.60 лв. /кв. м.
МОКЕТИ над 350 кв. м. Препоръчителен е оглед на мокета и помещението 
ОГЛЕД 0.00 лева ПОРЪЧАЙТЕ ОГЛЕД

Освен разумни условия, за почистване на офиси в София, ние имаме какво да предложим на фирмите, които се нуждаят от регулярно – абонаментно почистване на офисите си.

Абонаментно почистване

Нека кажем няколко думи, за нашата услуга за абонаментно почистване, която предоставя чудесни условия, за различни браншове. 

абонаментно почистване
абонаментно почистване в София

Обръщаме внимание, че предлагаме изгодни условия за дългосрочни договори за абонаментно почистване за бизнеса. Ние предлагаме абонаментни договори за почистване на офиси, почистване на хотели, почистване търговски площи, почистване на конферентни зали, почистване на ресторанти и други.

При нас можете да разчитате на постоянно високо качество на услугата, за пране на мокети, която се предлага като част от редица други услуги (например почистване на офиси, почистване на хотели и други).

„Видатекс“ има сключени договори за абонаментно почистване с някои от фирмите използващи най-големи офис площи в София и страната.

Write a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *