Пране на мокети в София

Пране на мокети в София от фирма за почистване „Видатекс“ – специалистите в професионалното почистване в град София, от професионалисти за професионалсти.

Днес ще разкажем за някои детайли в услугата ни за пране на мокети в София. Ние сме фирма за професионално почистване в град „София“, която може да предостави услуга на най-високо ниво. Ние сме това, от което имате нужда, що се отнася до прането на мокети – от проефсионалисти за професионалсти.

Пране на мокети в София

пране на мокети от фирма
пране на мокети и почистване на офиси в София

Какво е нужно да знаете за услугата ни за пране на мокети в София? Тя е насочена предимно към бизнеса, като операторите или притежателите на големи офис площи, бизнес или конгресни центрове, ресторанти и хотели.

За пране на мокети при много силно замърсен мокет най-ефективния начин е чрез метода на екстракция. С този метод се достига в дълбочината на тъканта на настилката.

Как работи екстракцията при пране на мокети?

Впръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета.

Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полу-сухо пране. При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).

Машини за почистване на мокети и пране на мокети

Разполагаме с машини, за почистване на мокети от малък, среден и висок клас:

  • за почистване на локални петна използваме малки машини;
  • средния клас машини са подходящи, за почистване на мокети от 50 до 200 кв./м., като с нея се постига почистване на мокети от 60-80 кв. м /час. Лесни са за пренасяне и обслужване в офиси и домове;
  • високият клас техника е предназначена за средно големи и големи площи с мокети от 250 кв.м до няколко хиляди квадратни метра и имат производителност от 200 – 250 кв./час в зависимост от условията.
 

Write a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *