почистване на мокети

Почистване на хотели и офиси – услугите

Услугите за почистване на хотели и за почистване на офиси от фирмата синоним на качество в почистването в София – „Видатекс“. 

Благодаря ви, че отново сте с нашата рубрика за професионално почистване. В днешния материал ще разкажем на кратко за услугите ни за почистване на офиси и общо, за почистването в хотели.

Почистване на хотели

Какво е от най-важните неща, за нашата услуга, което искаме да споменем в този материал? Кои са методите, за почистване на мокети, които предлагаме?

пране на мокети
почистване на хотели

Извършваме професионално почистване на хотели, за някои от най-добрите хотели и хотелски вериги в град София. В зависимост от вида на мокета, замърсяването и времето за съхнене има няколко варианта за пране на мокета, когато се касае за почистване на хотели.

При много силно замърсени мокети най-ефективния начин е чрез метода на екстракция. Чрез този метод се стига в дълбочина на настилката и перфектно почистване на мокета. Благодарение на технологиите в които сме инвестирали, във „Видатекс“ този метод е изключително бърз и времето на съхнене е кратко (около 2 – 3 часа).

Още по-бързо съхнене след пране на мокет, при почистване на хотели

Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полу-сухо пране. При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).

 И да обобщим: с какво фирмата може да бъде полезна при почистване на хотели:

  • Почистване;
  • Консултация;
  • Обучения на персонал;
  • Доставка на Препарати;
  • Доставка на Машини;
  • Осигуряване на Чистота;

Почистване на офиси

почистване на офиси

Ще разкажем най-важното, което трябва да се знае за нашата услуга за почистване на офиси. От краткия текст може да научите, защо ние сме толкова добри.

Почистване на офиси за клиенти, които държат на качеството – това е „Видатекс“. Поддръжката на мокетите офиса не са лесна задача. Това е работа към която трябва да се подходи отговорно и да се извърши от професионалист.

И още нещо, за нашата услуга за почистване на офиси е това, че при нас можете да разчитате на неизменно високо, постоянно качество. С гордост заявяваме, че услугата ни за почистване на вашия офис или офиси е на най-високо ниво. Разполагаме с добре обучен и мотивиран персонал, който дава винаги всичко от себе си.

И още за нашата услуга, за почистване на офиси: знаете ли, че нашите служители са обучени да боравят с висок клас техника, за професионално почистване? Тя ни позволява бързо завършване на задачите дори в офиси с площ от хиляди квадратни метри.

Ние знаем какво е качествено почистване на офиси и го правим винаги. Професионално почистване от „Видатекс“ – това е изборът на тези, които искат най-доброто.

Write a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *