Почистване на офиси

Почистване на офиси – услугата

Почистване на офиси от професионалисти за взискателни професионалисти. Ние във фирма „Видатекс“, знаем всичко за почистването на офиси и общи помещения в офис сградите.

Благодаря ви, че отново сте с блогът за професионално почистване на фирма „Видатекс“. Ние сме специализирани в почистването за бизнеса, а в днешния материал ще разкажем за нашата услуга, за почистване на офиси в София.

Почистване на офиси

Предлагаме почистване на офиси за корпоративни клиенти фокусирани върху качеството на услугата. Можете да ни ангажирате и за обичайните услуги, за почистване в офиси, като поддръжка на мебелировката и почистване на мокрите помещения.

Имаме и пълен цикъл услуги, за почистване на офиси, като те включват почистване на санитарни помещения, почистване на бюра, изпразване на кошчета за смет.

Нашите системи за почистване са гаранция за това, че дори и най-силно замърсените мокети могат да бъдат чисти и свежи.

Ние работим в тясно сътрудничество с едни от най-големите доставчици на мокети в страната, като по този начин знаем всеки мокет от какъв метод на почистване има нужда.

Пране на мокети

Кажете сбогом на петната по мокета, които биха навредили на имиджа на компанията пред клиенти и партньори. Свържете се с „Видатекс“, ние ще се погрижим за чистотата мокетите в офиса или хотела Ви. 

Случвало ли ви се е след почистване всичко да изглежда добре, но само след няколко дни, когато мокета изсъхне напълно всички петна а и нови да се появят наново? При Encap метода няма такава опасност благодарение на препаратите, които използва.

Encapsulation метода на почистване е възникнал през 90-те година на 20-ти век в САЩ. Той се базира основно на препаратите, които се използват за почистване.

Това са специално създадени за целта препарати, които след нанасянето им на повърхността и втриването във вътрешността на мокети обгръщат мръсните частици и ги кристализират веднага щом изсъхнат.

В последствие, за да бъдат извлечени от настилката, те биват абсорбирани от специални микрофибърни падове и изсмукани със специализирани роторни прахосмукачки.

Write a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *