почистване на офиси

Почистване на офиси от „Видатекс“

Почистване на офиси, както еднократно при нужда от почистване на мокети, така и абонаментно почистване. Ние сме фирма за почистване в София.

Днес ще поговорим подробно за нашите решения за почистване на офиси, които обикновено извършваме на абонаментен принцип. Имаме гъвкави решения според вашите нужди – увеличен, намален персонал. Свържете се с нас за подробности.

Почистване на офиси

почистване на офиси в София
почистване на офиси

Почистване на офиси за клиенти, които държат на качеството – това е „Видатекс“. Поддръжката на мокетите офиса не са лесна задача. Това е работа към която трябва да се подходи отговорно и да се извърши от професионалист. Много често при неправилна обработка и третиране на настилката се стига до случаи, когато тя е вече трайно увредена. 

„Видатекс“ предлага почистване на офиси със 100% гаранция за клиента. Нашите системи за почистване са гаранция за това, че дори и най-силно замърсените мокети могат да бъдат чисти и свежи. Ние работим в тясно сътрудничество с едни от най-големите доставчици на мокети в страната, като по този начин знаем всеки мокет от какъв метод на почистване има нужда.

Нашите услуги са препоръчани от DOMKO, Suite Hotel Sofia, Central Park Hotel както и много други корпоративни клиенти. Предлагаме почистване на офиси за корпоративни клиенти фокусирани върху качеството на услугата. Предлагаме и обичайните услуги, за почистване на офиси, като поддръжка на мебелировката и почистване на мокрите помещения.

При нас услугата за почистване на офиси е цялостно решение, като се включват почистване на санитарни помещения, почистване на бюра, изпразване на кошчета за смет, грижа за кухненския бокс, регулярно почистване на стъкла, огледала, дограми и врати.

Абонаментно почистване

Ние сме добро решение за търсещите добри договори за абонаментно почистване на своите обекти, без значение дали са офиси, ресторант, хотел, кино. „Видатекс“ има сключени договори за абонаментно почистване с някои от фирмите използващи най-големи офис площи в София и страната.

Ако и вие търсите услугите абонаментно почистване с пране на мокети за офис или хотел, ние предлагаме изгодни договори. Свържете се с нас, за да научите за предложенията ни за абонаментно почистване на хотели и офиси в град София.

Ние предлагаме абонаментни договори за почистване на офиси, почистване на хотели, почистване търговски площи, почистване на конферентни зали, почистване на ресторанти и други. При нас можете да разчитате на постоянно високо качество на услугата, за пране на мокети, която се предлага като част от редица други услуги (например почистване на офиси, почистване на хотели и други).

Write a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *