пране на мокети

Пране на мокети в офиси в София

Пране на мокети в офиси в София от фирма за професионално почистване в София. Ние знаем най-важното за почистването и предлагаме високо качество.

Предлагаме пране на мокети в офиси и офис сгради в София. Можем да предложим услуга на най-високо ниво, за почистване на мокети с иновативни методи. Ние вече усвоихме нов за България метод, за пране на мокети, научете повече за него.

Пране на мокет в офиси

Има особеност при услугата за пране на мокет в офиси – тя трябва да се предлага тогава, когато хората не работят или ако е с 27/7 режим, да се извършва възможно най-тихо. Ние можем да помогнем с това!

пране на мокет в офиси

Във фирма „Видатекс“ усвоихме нов метод за почистване – Encapsulation и сме на разположение, за да помогнем с почистването на мокетите и подобряването на работната среда на Вашите служители или гости.

Той се базира основно на препаратите, които се използват за почистване. Това са специално създадени за целта препарати, които след нанасянето им на повърхността и втриването във вътрешността на мокети обгръщат мръсните частици и ги кристализират веднага щом изсъхнат.

В последствие, за да бъдат извлечени от настилката, те биват абсорбирани от специални микрофибърни падове и изсмукани със специализирани роторни прахосмукачки.

За пране на мокет при много силно замърсен мокет най-ефективния начин е чрез метода на екстракция. С този метод се достига в дълбочината на тъканта на настилката.

Как работи екстракцията при пране на мокет?

Впръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета.

Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полу-сухо пране. При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).

Почистване на офиси като услуга

Почистване на офиси от професионалисти, за професионалисти които знаят цената на качеството. Ние предлагаме услуга на най-високо ниво и го поддържаме. Обезпечени сме с техника от висок клас, с която оперират добре обучени и мотивирани служители.

машинно пране на мокети
машина за пране на мокети

Почистване на офиси за клиенти, които държат на качеството – това е „Видатекс“. Поддръжката на мокетите офиса не са лесна задача. Това е работа към която трябва да се подходи отговорно и да се извърши от професионалист.

Ние знаем какво е качествено почистване на офиси и го правим винаги. Професионално почистване от „Видатекс“ – това е изборът на тези, които искат най-доброто. Ние предлагаме почистване на офиси за корпоративни клиенти фокусирани върху качеството на услугата.

Предлагаме и обичайните услуги, за почистване на офиси, като поддръжка на мебелировката и почистване на мокрите помещения. Нашите системи за почистване са гаранция за това, че дори и най-силно замърсените мокети могат да бъдат чисти и свежи.

Ние работим в тясно сътрудничество с едни от най-големите доставчици на мокети в страната, като по този начин знаем всеки мокет от какъв метод на почистване има нужда. Нашите услуги са препоръчани от DOMKO, Suite Hotel Sofia, Central Park Hotel както и много други корпоративни клиенти.

 

Write a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *