пране на мокети

Почистване на офиси и пране на мокети в София

Почистване на офиси и пране на мокети в София от фирма за професионално почистване. Ние сме „Видатекс“ специалисти в почистването на офиси.

В нашата дейност, почистването на офиси е една от водещите дейности. При почистването на офиси пък, най-трудоемкото е прането на мокети, за това и ние разполагаме с висок клас машини и препарати. 

Почистване на офиси

почистване на офиси
почистване на офиси

Фокусът на днешния материал е почистването на офиси и по-специално услугата ни, за пране на мокети, което и най-специфичното в нашата дейност. Бърсането на прах, изхвърлянето на отпадъци и почистването на стъкла е важно, но прането на мокети изисква подготовка и машини.

Предлагаме пълен цикъл услуги, за почистване на офиси, като те включват почистване на санитарни помещения, почистване на бюра, изпразване на кошчета за смет, грижа за кухненския бокс, регулярно почистване на стъкла, огледала, дограми и врати.

Ние предлагаме почистване на офиси за корпоративни клиенти фокусирани върху качеството на услугата. Предлагаме и обичайните услуги, за почистване на офиси, като поддръжка на мебелировката и почистване на мокрите помещения.

На първо място, ние предлагаме изключително високо качество, на услугата ни за пране на мокети. Използваме различен метод с различни машини и препарати, в зависимост от типа настилка, площта на помещението, времето за съхнене.

При нас можете да разчитате на неизменно високо, постоянно качество на услугата за почистване на вашия офис или офиси. Разполагаме с добре обучен и мотивиран персонал, който дава винаги всичко от себе си. Нашите служители са обучени да боравят с висок клас техника, за професионално почистване, която позволява бързо завършване на задачите.

Почистване на офиси за клиенти, които държат на качеството – това е „Видатекс“. Поддръжката на мокетите офиса не са лесна задача. Това е работа към която трябва да се подходи отговорно и да се извърши от професионалист, каквито сме ние.

Пране на мокети

Има два метода за почистване на мокети – пране на мокети чрез екстракция (вкарва се вода с препарат, която се изсмуква след това) и полусухото пране на мокети. Днес ще разкажем за обичайния метод за изпиране на мокети.

Как работи екстракцията при пране на мокети?

Впръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета.

Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полу-сухо пране. При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).

професионално почистване
професионално пране на мокети

Машини за почистване на мокети и пране на мокети

Разполагаме с машини, за почистване на мокети от малък, среден и висок клас:

  • за почистване на локални петна използваме малки машини;
  • средния клас машини са подходящи, за почистване на мокети от 50 до 200 кв./м., като с нея се постига почистване на мокети от 60-80 кв. м /час. Лесни са за пренасяне и обслужване в офиси и домове;
  • високият клас техника е предназначена за средно големи и големи площи с мокети от 250 кв.м до няколко хиляди квадратни метра и имат производителност от 200 – 250 кв./час в зависимост от условията.

Ние предлагаме професионално пране на мокети, което няма нищо общо с това, което може да направи човек самостоятелно. Използваме машини от висок клас, професионални препарати и обучен персонал.

пране на мокет
пране на мокет

Ползи от професионално пране на мокети:

  1. Скорост на почистване – с нашите съвременни машини, а пране на мокети постигаме до 80% по-висока скорост на пране на мокетите в сравнение с разпространените при конкурентите машини;
  2. Дълъг живот на мокетите – съвременните методи, за пране на мокети, които се използват от нашите машини са щадящи към мокета;
  3. Препарати на най-високо ниво – ние извършваме самостоятелен внос на препарати, което ни позволява да имаме качество несравнимо с това на конкурентите ни;
  4. Високо качество – всичко това води до високо качество на услугата, за пране на мокети от „Видатекс“;

Write a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *