Пране на мокети и абонаментно почистване в София

Пране на мокети и абонаментно почистване в София от фирма „Видатекс“ – специалистите в прането на мокети и професионалното почистване.

Нашата фирма е специализирана в пране на мокети, като част от много други услуги, каквито са абонаментно почистване на офиси, почистване на хотели, почистване н ресторанти и други.

Пране на мокети

Във фокуса на нашите услуги е именно прането на мокети, защото ние знаем всичко за него. Имаме наистина страхотен екип, който може да предложи дори на най-взискателните клиенти услуги за пране на мокети, които да задоволят изискванията им. Можем да се справим с петна дори на захабени от употреба мокети.

пране на мокети
пране на мокети от фирма за почистване

Ползи от професионално пране на мокети:

  1. Скорост на почистване – с нашите съвременни машини, а пране на мокети постигаме до 80% по-висока скорост на пране на мокетите в сравнение с разпространените при конкурентите машини;
  2. Дълъг живот на мокетите – съвременните методи, за пране на мокети, които се използват от нашите машини са щадящи към мокета;
  3. Препарати на най-високо ниво – ние извършваме самостоятелен внос на препарати, което ни позволява да имаме качество несравнимо с това на конкурентите ни;
  4. Високо качество – всичко това води до високо качество на услугата, за пране на мокети от „Видатекс“;

За пране на мокети при много силно замърсен мокет най-ефективния начин е чрез метода на екстракция. С този метод се достига в дълбочината на тъканта на настилката.

Как работи екстракцията при пране на мокети?

Впръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета.

Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полу-сухо пране. При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).

Машини за почистване на мокети и пране на мокети

Разполагаме с машини, за почистване на мокети от малък, среден и висок клас:

Абонаментно почистване

абонаментно почистване
абонаментно почистване

Както всяка нормална фирма за почистване, която притежава нужните машини и съоръжения, ние предлагаме услугите си, за абонаментно почистване на офиси, магазини, ресторанти, кино салони, конферентни зали и други помещения.

Търсите услугите абонаментно почистване с пране на мокети за офис или хотел? Ние предлагаме изгодни договори за абонаментно почистване на хотели и офиси в град София. „Видатекс“ има сключени договори за абонаментно почистване с някои от фирмите използващи най-големи офис площи в София и страната.

„Видатекс“ предлага изгодни условия за дългосрочни договори за абонаментно почистване за бизнеса. Ние предлагаме абонаментни договори за почистване на офиси, почистване на хотели, почистване търговски площи, почистване на конферентни зали, почистване на ресторанти и други.

При нас можете да разчитате на постоянно високо качество на услугата, за пране на мокети, която се предлага като част от редица други услуги (например почистване на офиси, почистване на хотели и други).

При нас можете да разчитате на постоянно високо качество на услугата, за пране на мокети, която се предлага като част от редица други услуги (например почистване на офиси, почистване на хотели и други).

Write a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *