абонаментно почистване

Професионално абонаментно почистване в София

Професионално абонаментно почистване в София от фирма за професионално почистване „Видатекс“. Ние сме специалисти в почистването.

Ние предоставяме услуги за професионално абонаментно почистване в София, при чудесни условия, от квалифициран персонал и при цени съответстващи на нашето висококачествено обслужване.

Абонаментно почистване в София

машинно пране на мокети
машина за пране на мокети

При нас можете да разчитате на постоянно високо качество на услугата, за пране на мокети, която се предлага като част от редица други услуги (например почистване на офиси, почистване на хотели и други).

Нашите системи за почистване са гаранция за това, че дори и най-силно замърсените мокети могат да бъдат чисти и свежи. Ние работим в тясно сътрудничество с едни от най-големите доставчици на мокети в страната, като по този начин знаем всеки мокет от какъв метод на почистване има нужда.

Нашите услуги са препоръчани от DOMKO, Suite Hotel Sofia, Central Park Hotel както и много други корпоративни клиенти. Търсите услугите абонаментно почистване с пране на мокети за офис или хотел? Ние предлагаме изгодни договори за абонаментно почистване на хотели и офиси в град София.

„Видатекс“ има сключени договори за абонаментно почистване с някои от фирмите използващи най-големи офис площи в София и страната. Почистване на офиси за клиенти, които държат на качеството – това е „Видатекс“. Поддръжката на мокетите офиса не са лесна задача. Това е работа към която трябва да се подходи отговорно и да се извърши от професионалист. Много често при неправилна обработка и третиране на настилката се стига до случаи, когато тя е вече трайно увредена.

Професионално почистване

При професионалното почистване в София се използват специални препарати, машини и оборудване, обучен персонал с нужната квалификация, които с добра организация съумяват да извършат голямо количество работа – почистване – за много кратки срокове, качествено и с постоянство. Можем да кажем, че имаме и своя мисия:

  • Да се грижим за мокетите в офиса ви, за да може вашите служители да работят в чиста и здравословна среда без прах и трайни замърсявания.
  • Да осигуряваме възможно най – високо качество в почистването и поддържането на мокетите във вашият офис.
  • Да бъдем етични, коректни и лоялни.

При професионално почистване фирмите имат възможност да спестяват от персонал и скъпа техника, като в същото време получават услуга с високо качество. Повечето съвременни офиси в София от висок клас са застлани с мокети, което налага при услугата ни почистване на офиси, да се извършва и другата наша услуга пране на мокети.

Ние предлагаме качествена услуга, за клиенти които държат на високото качество на услугите за пране на мокети и почистване на офиси – две взаимно свързани услуги за почистване от „Видатекс“. Както всяка добра фирма за почистване, ние уважаваме своите клиенти и се грижим за тях. Най-голямата награда за нас е, когато клиентите ни разказват за нас. Направете отзив от работата си с нас на своя сайт и ние ще го публикуваме при нас. 

Write a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *