Абонаментно почистване

Абонаментно почистване и пране на мокет в София

Абонаментно почистване и пране на мокет в град София от фирма за професионално почистване. Ние сме водещи в предоставянето на качествени услуги, за почистване.

Днес ще разкажем, за нашите услуги за абонаментно почистване на офиси, кино салони и други помещения, както и за услугата ни за пране на мокет, предоставяна в град София.

Абонаментно почистване в София

абонаментно почистване в София
абонаментно почистване в София

Имаме гъвкави продукти, за клиенти които се нуждаят от професионална услуга за абонаментно почистване в София. Когато търсите услугите абонаментно почистване, включително и пране на мокет – опитайте нашите услуги. Ние предлагаме изгодни договори за абонаментно почистване на хотели и офиси в град София.

„Видатекс“ има сключени договори за абонаментно почистване с някои от фирмите използващи най-големи офис площи в София и страната. Предлагаме изгодни условия за дългосрочни договори за абонаментно почистване за бизнеса. Ние предлагаме абонаментни договори за почистване на офиси, почистване на хотели, почистване търговски площи, почистване на конферентни зали, почистване на ресторанти и други.

При нас можете да разчитате на постоянно високо качество на услугата, за пране на мокети, която се предлага като част от редица други услуги (например почистване на офиси, почистване на хотели и други).

Пране на мокет в София

„Видатекс“ не само извършва услуги за пране на мокет, а осигурява цялостни решения, за бизнеса и дома свързани с експлоатацията на мокети.

С какво „Видатекс“ може да Ви бъде полезна:

  • Почистване на мокети (пране на мокети с няколко различни метода);
  • Консултация за правилната поддръжка на мокети;
  • Обучения на персонал, когато вие сами извършвате пране на мокет;
  • Доставка на Препарати, чийто вносител е нашата фирма;
  • Доставка на Машини, за наши клиенти, които сами поемат почистването;

Нашите услуги са насочени както към бизнес клиенти, така и към частни домове. Това което отличава нашата услуга от конкурентните фирми е професионална техника, качествени препарати и обучени специалисти. Ползите от работата с нас са коректно отношение, качествена услуга и възможно най-доброто решение за Вашият мокет съобразено с Вашият бизнес. Вижте повече за пране на мокет за частни клиенти.

Write a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *