абонаментно почистване

Пране на мокети от фирма в София

Пране на мокети от фирма в София от фирма за професионално почистване „Видатекс“. Ние сме специализирани в пране на мокети в София.

Пране на мокети и абонаментно почистване в София от фирма за професионално пране на мокети в град София – „Видатекс“ ЕООД.

Пране на мокети

пране на мокети
пране на мокети

За своята услуга пране на мокети в София ние използваме най-съвременни машини и препарати от последно поколение. Когато се сблъскаме със сериозно замърсен мокет, най-ефективния начин е чрез метода на екстракция. С този метод се достига в дълбочината на тъканта на настилката.

Как работи екстракцията при пране на мокети?

Впръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета.

Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полу-сухо пране. При този метод почистването (в София) е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).

Машини за почистване на мокети и пране на мокети

Разполагаме с машини, за почистване на мокети от малък, среден и висок клас:

  • за почистване на локални петна използваме малки машини;
  • средния клас машини са подходящи, за почистване на мокети от 50 до 200 кв./м., като с нея се постига почистване на мокети от 60-80 кв. м /час. Лесни са за пренасяне и обслужване в офиси и домове;
  • високият клас техника е предназначена за средно големи и големи площи с мокети от 250 кв.м до няколко хиляди квадратни метра и имат производителност от 200 – 250 кв./час в зависимост от условията.

Абонаментно почистване

Когато търсите услугите абонаментно почистване в София, в услуга с пране на мокети за офис или хотел, ние предлагаме изгодни договори за абонаментно почистване на хотели и офиси в град София.

„Видатекс“ има сключени договори за абонаментно почистване с някои от фирмите използващи най-големи офис площи в София и страната.

Write a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *