Почистване на офиси и пране на мокети в София

Почистване на офиси и пране на мокети в София от фирма за професионално почистване „Видатекс“. Ние сме специалисти в прането на мокети.

Ще разкажем за услугата ни за почистване на офиси, както и на широко за услугата ни за пране на мокети в София. Ние сме фирма, за професионално почистване, която оперира в София.

Почистване на офиси в София

Днес ще разкажем за нашите услуги, за почистване на офиси в София. Можете да задавате своите въпроси за нашите услуги на телефонът за контакти, където нашите сътрудници ще отговорят на вашите въпроси.

почистване на офиси
почистване на офиси

Високото качество на услугата ни, за почистване на офиси , които държат на качеството – това е „Видатекс“. Поддръжката на мокетите офиса не са лесна задача. Това е работа към която трябва да се подходи отговорно и да се извърши от професионалист. Много често при неправилна обработка и третиране на настилката се стига до случаи, когато тя е вече трайно увредена.

На първо място, ние предлагаме изключително високо качество, на услугата ни за пране на мокети. Използваме различен метод с различни машини и препарати, в зависимост от типа настилка, площта на помещението, времето за съхнене.

При нас можете да разчитате на неизменно високо, постоянно качество на услугата за почистване на вашия офис или офиси. Разполагаме с добре обучен и мотивиран персонал, който дава винаги всичко от себе си. Нашите служители са обучени да боравят с висок клас техника, за професионално почистване, която позволява бързо завършване на задачите.

Нашите системи за почистване са гаранция за това, че дори и най-силно замърсените мокети могат да бъдат чисти и свежи. Ние работим в тясно сътрудничество с едни от най-големите доставчици на мокети в страната, като по този начин знаем всеки мокет от какъв метод на почистване има нужда.

„Видатекс“ предлага качествена услуга със 100% гаранция за клиента, защото за нас почистване на офиси не е просто услуга, а мисия.

Пране на мокети в София

Предлагаме качествена услуга, за пране на мокети в София. Нашата услуга за почистване на мокети с иновативни методи или с класически като екстракцията са на разположение на клиентите ни. Ние избираме най-добрия метод, точния вид машини и препарати, за най-добри резултати.

„Видатекс“ не само извършва услуги за пране на мокети, а осигурява цялостни решения, за бизнеса и дома свързани с експлоатацията на мокети.

С какво „Видатекс“ може да Ви бъде полезна:

  • Почистване на мокети (пране на мокети с няколко различни метода);
  • Консултация за правилната поддръжка на мокети;
  • Обучения на персонал, когато вие сами извършвате пране на мокетите си;
  • Доставка на Препарати, чийто вносител е нашата фирма;
  • Доставка на Машини, за наши клиенти, които сами поемат почистването;

Нашите услуги са насочени както към бизнес клиенти, така и към частни домове. Това което отличава нашата услуга от конкурентните фирми е професионална техника, качествени препарати и обучени специалисти. Ползите от работата с нас са коректно отношение, качествена услуга и възможно най-доброто решение за Вашият мокет съобразено с Вашият бизнес. Вижте повече за пране на мокети за частни клиенти.

Съвременните технологии позволяват да избираме няколко метода, за пране на мокети според степента на замърсяване.

При много силно замърсени мокети най-ефективния начин е чрез метода на екстракция. Чрез този метод се стига в дълбочина на настилката и перфектно почистване на мокета. Благодарение на технологиите в които сме инвестирали, във „Видатекс“ този метод е изключително бърз и времето на съхнене е кратко (около 2 – 3 часа).

 

Write a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *