абонаментно почистване

Пране на мокети без шега

Здравейте приятели, в денят на шегата и хумора, ние от „Видатекс“ ще разкажем без шега за услугата си, за пране на мокети. Ще обърнем внимание и на услугата ни, за абонаментно почистване.

Ние сме „Видатекс“ – синоним на услугите за пране на мокети в София, ние сме най-добрите в бранша. Предлагаме и абонаментно почистване за фирми, които търсят най-доброто.

Пране на мокети

пране на мокети
пране на мокети

Нашата услуга за пране на мокети е без конкуренция в София. Тя се предлага както еднократно, като абонаментно почистване и като услуга за почистване на офиси – абонаментно или спорадично.

Ние от фирма „Видатекс“ усвоихме нов метод за почистване – Encapsulation и сме на разположение, за да помогнем с почистването на мокетите и подобряването на работната среда на Вашите служители или гости.

Научете повече за Encapsulation метода на пране на мокети и защо е подходящ за твоя офис или хотел. Encapsulation метода на почистване е възникнал през 90-те година на 20-ти век в САЩ. Той се базира основно на препаратите, които се използват за почистване.

Това са специално създадени за целта препарати, които след нанасянето им на повърхността и втриването във вътрешността на мокети обгръщат мръсните частици и ги кристализират веднага щом изсъхнат.

Абонаментно почистване в София

Уважаеми посетители на сайта ни, ако търсите услугите абонаментно почистване с пране на мокети за офис или хотел сте на правилното място. Ние предлагаме изгодни договори за абонаментно почистване на хотели и офиси в град София.

„Видатекс“ има сключени договори за абонаментно почистване с някои от фирмите използващи най-големи офис площи в София и страната.

Имайте предвид, че услугите ни за абонаментно почистване или почистване на офиси за клиенти, които държат на качеството – това е „Видатекс“. Поддръжката на мокетите офиса не са лесна задача. Това е работа към която трябва да се подходи отговорно и да се извърши от професионалист. Много често при неправилна обработка и третиране на настилката се стига до случаи, когато тя е вече трайно увредена.

Write a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *