пране на мокети

Пране на мокети в пролетните дни

Пране на мокети в пролетните дни от фирма за професионално почистване „Видатекс“. Ние предлагаме качествени услуги, за почистване на офиси, като част от услугата ни за почистване на офиси.

В днешния материал ще разкажем за дейността на фирма за почистване „Видатекс“ и за нашата услуга за пране на мокети, която предлагаме в София. При нас може да разчитате на качество на най-високо ниво, това което очаквате.

Пране на мокети

пране на мокети
пране на мокети

Днес ще обсъдим нашата услуга, за пране на мокети на най-високо ниво, която се предлага в София от фирма за професионално почистване. Ние знаем всичко важно, за прането на мокети и правим всичко възможно, за да получите услуга на най-високо ниво в България.

За пране на мокети при много силно замърсен мокет най-ефективния начин е чрез метода на екстракция. С този метод се достига в дълбочината на тъканта на настилката. Как работи екстракцията при пране на мокети?

Впръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета. Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полу-сухо пране. При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).

Фирма за почистване

Ние сме сред добрите софийски фирми за почистване, които не икономисват време и ресурси, за развитие и обучение на персонала си. Постоянно инвестираме в модерна техника, за пране на мокети и общо почистване.

Нека кажем за услугите ни – пране на мокети и почистване на мокети – те се използват с почти едно и също значение в разговорния език, но има разлики. Заради различното ниво на замърсяване се използват различни методи. Изберете услугите на фирма за почистване „Видатекс“ и получете най-добри резултати.

Write a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *