Почистване на офиси и пране на мокети в София

Почистване на офиси и пране на мокети в София от фирма за професионално почистване. Не пропускайте най-добрите предложения в София.

Днес ще разкажем за иновативния метод за пране на мокети, който въведе преди три години фирма „Видатекс“. Ние сме истински пионер при почистването в София.

Почистване на офиси

почистване на офиси

Фирмата предлага почистване на офиси за корпоративни клиенти фокусирани върху качеството на услугата. Предлагаме и обичайните услуги, за почистване на офиси, като поддръжка на мебелировката и почистване на мокрите помещения.

Нашето предимство в услугата ни за почистване на офиси е нашата фокусираност върху услугата. Почистване на офиси за клиенти, които държат на качеството – това е „Видатекс“. Поддръжката на мокетите офиса не са лесна задача. Това е работа към която трябва да се подходи отговорно и да се извърши от професионалист. Много често при неправилна обработка и третиране на настилката се стига до случаи, когато тя е вече трайно увредена.

Пране на мокети в офиси: почистване на офиси и пране на мокети от фирма за почистване „Видатекс“ – професионално почистване за корпоративни. Ние предлагаме качествена услуга, тази която търсят много от фирмите в София.

Пране на мокети

Ще разкажем за най-новия метод за пране на мокети, който е въведен в България. Ние от фирма „Видатекс“ предлагаме нещо изключително. Преди две години усвоихме нов метод за почистване – Encapsulation и сме на разположение, за да помогнем с почистването на мокетите и подобряването на работната среда на Вашите служители или гости.

Мокетите в офиса или хотела са най-големият филтър на прах, алергени и други микроорганизми, които могат да бъдат редуцирани или напълно премахнати с регулярно специализирано почистване на мокети.

Encapsulation метода на почистване е възникнал през 90-те година на 20-ти век в САЩ. Той се базира основно на препаратите, които се използват за почистване. Това са специално създадени за целта препарати, които след нанасянето им на повърхността и втриването във вътрешността на мокети обгръщат мръсните частици и ги кристализират веднага щом изсъхнат.

В последствие, за да бъдат извлечени от настилката, те биват абсорбирани от специални микрофибърни падове и изсмукани със специализирани роторни прахосмукачки.

Write a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *