пране на мокети

Професионално пране на мокети

Професионално пране на мокети в София от фирма, за професионално почистване. Ние сме едни от най-добрите при професионалното почистване в град София.

Днес ще разкажем защо фирма за професионално пране на мокети „Видатекс“ е водеща при внедряването на нови технологии и какво ни превърна в номер едно в София при услуги като професионално почистване и пране на мокети.

Пране на мокети

пране на мокети

Защо да изберете нас, за услугата ни за пране на мокети в София? Защото при нас може да намерите наистина високо качество, за пране на мокети при много силно замърсен мокет.

Ние използваме най-ефективния начин с метода на екстракция за силно замърсени или полусухо пране, за рекулярни и щадящи почиствания. Как работи екстракцията при пране на мокети? Впръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета.

Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полу-сухо пране. При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).

Машини за почистване на мокети и пране на мокети

Разполагаме с машини, за почистване на мокети от малък, среден и висок клас:

  • за почистване на локални петна използваме малки машини;
  • средния клас машини са подходящи, за почистване на мокети от 50 до 200 кв./м., като с нея се постига почистване на мокети от 60-80 кв. м /час. Лесни са за пренасяне и обслужване в офиси и домове;
  • високият клас техника е предназначена за средно големи и големи площи с мокети от 250 кв.м до няколко хиляди квадратни метра и имат производителност от 200 – 250 кв./час в зависимост от условията.

Както виждате, ние наистина разбираме от всичко, за услугата си пране на мокети в София. Свържете се с нас, за да уговорим ден и час за демонстрация или да направите поръчка.

Професионално почистване

Професионално почистване на офиси, от фирма „Видатекс“ – защото качеството има значение. Нас избират за партньор в почистването фирми, които държат на най-високото качество – това без компромиси. 

Както каза наш клиент в своята препоръка: „Видатекс“ … с професионалното основно почистване на мокет в офиса на фирмата ни „Фел Енерджи България“ ЕООД. Изпълнителя в името на фирма „Видатекс“ изпълни услугата в договорените срокове и с изключително високо качество. Това ни дава основание да дадем висока оценка на работата на „Видатекс“ и да я препоръчаме като коректен и професионален партньор, за почистване на вашия мокет и офис“.

При професионалното почистване се използват специални препарати, машини и оборудване, обучен персонал с нужната квалификация, които с добра организация съумяват да извършат голямо количество работа – почистване – за много кратки срокове, качествено и с постоянство.

Write a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *