пране на мокети

Пране на мокети в София от „Видатекс“

Пране на мокети в София от „Видатекс“ – фирма за професионално пране на мокети. Ние партнираме с големи вериги хотели, офис сгради в София.

Днес ще разкажем за някои особености на прането на мокети в София от фирма „Видатекс“. Както става ясно, ние сме иновативна компания, която разполага с най-модерна техника и използва най-добрите препарати, за пране на мокет в София.

Пране на мокети в София

пране на мокети

Пране на мокети от „Видатекс“ – професионално пране на мокети в София и почистване на мокети за бизнеса и частни клиенти. Имаме капацитет за почистване и на най-големите офиси с хиляди квадратни метри застлани с мокети площи. Поискайте оферта за пране на мокети за вашия офис чрез сайта или се обадете на нашите телефони.

Нашите предимства

При изготвяне на цени за пране на мокети в София във „Видатекс“, както за бизнес клиенти, така и за частни лица, ние се водим от желанието си да предложим изгодни условия, да спестим ненужни разходи.

Предимствата за частни лица са очевидни. 

Ние не натоварваме частните лица с излишни разходи и скрити такси. Нашите цени за пране на мокети в София са крайно ясни. Поръчате ли при нас изпиране на мокетите си, единственото условие е поръчката ви да е на стойност поне 40 лева. Всичко останало – преместване на мебелите в помещението, качването на оборудването ни при наличие на работещ асансьор и нашите транспортни разходи в рамките на града – това е за наша сметка.

Ясни цени за бизнеса, за пране на мокети

Ние имаме ясна политика по отношение на цените за фирми, когато предлагаме пране на мокети в София. Цените за пране на мокети зависят от състоянието на мокета в помещенията – неговата поддръжка до момента. След като се запознаем със състоянието на мокета в помещенията, ние ще дадем индивидуална оферта. Посочените цени са ориентировъчни, но максимално близки до крайните. 

Write a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *