пране на мокети

Пране на мокети в София

Пране на мокети от фирма за професионално почистване в София. Запознайте се с услугите на фирма „Видатекс“ – лидерът при услугите за професионално пране на мокети в град София.

Ние сме лидери в услугите за професионално почистване и конкретно за пране на мокети. Партнираме с някои от най-големите търговци, предлагащи качествени мокети в Бългаиря.

пране на мокети
пране на мокети

Пране на мокети

Вие сте на правилното място, ние предлагаме най-високо качество на услугите си за професионално пране на мокети в град София и цялата страна. Важно е да се отбележи, че термините пране на мокети и почистване на мокети се използват с почти едно и също значение в разговорния език, но има разлики. Заради различното ниво на замърсяване се използват различни методи.

За пране на мокети при много силно замърсен мокет най-ефективния начин е чрез метода на екстракция. С този метод се достига в дълбочината на тъканта на настилката.

Как работи екстракцията при пране на мокети?

Впръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета.

Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полу-сухо пране. При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).

Write a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *