пране на мокети

Пране на мокети в София

Фирма „Видатекс“ предлага професионално пране на мокети, използвайки ефективни методи и специализирани машини.

За много силно замърсени мокети, най-ефективният начин на пране е методът на екстракцията. При този метод се впръсква разтвор на вода и препарат върху мокета, след което се изсмуква, достигайки до дълбочината на тъканта и постигайки перфектно почистване.

Пране на мокети в София
Пране на мокети в София

Пране на мокети в София

Ако не разполагате с достатъчно време, може да се използва и методът на полу-сухото пране. Този метод осигурява почистване на повърхността на мокета и има изключително кратко време за съхнене, около 40 минути.

Фирмата „Видатекс“ разполага също така с различни машини за пране на мокети, които отговарят на нуждите на клиентите. Малките машини се използват за почистване на локални петна, средният клас машини са подходящи за почистване на мокети с площ от 50 до 200 квадратни метра и имат производителност от 60-80 квадратни метра на час. Висококласната техника е предназначена за почистване на средно големи и големи площи с мокети от 250 квадратни метра до няколко хиляди квадратни метра и има висока производителност от 200-250 квадратни метра на час в зависимост от условията.

Фирма „Видатекс“ се грижи за качеството на своите услуги и предлага професионално пране на мокети, използвайки най-подходящите методи и оборудване за да постигне перфектни резултати.

Write a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *