Пране на мокети от фирма „Видатекс“

Пране на мокети от фирма „Видатекс“ – лидер при услугите за почистване в София. Ние сме водеща компания за пране на мокети и почистване на офиси в София.

Предлагаме професионално почистване на килими / пране на килими на място. Не е трудно да изберете нашите услуги, предвид изгодните ни условия.

Пране на мокети от фирма „Видатекс“

Пране на мокети от фирма "Видатекс"
Пране на мокети от фирма „Видатекс“

Професионално пране на мокети с най-съвременна техника и препарати от фирма „Видатекс“ – най-високо качество на разумни цени. За пране на мокети при много силно замърсен мокет най-ефективния начин е чрез метода на екстракция. С този метод се достига в дълбочината на тъканта на настилката.

Как работи екстракцията при пране на мокет?

Впръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета.

Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полу-сухо пране. При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).

Машини за почистване на мокети и пране на мокети

Разполагаме с машини, за почистване на мокети от малък, среден и висок клас:

  • за почистване на локални петна използваме малки машини;
  • средния клас машини са подходящи, за почистване на мокети от 50 до 200 кв./м., като с нея се постига почистване на мокети от 60-80 кв. м /час. Лесни са за пренасяне и обслужване в офиси и домове;
  • високият клас техника е предназначена за средно големи и големи площи с мокети от 250 кв.м до няколко хиляди квадратни метра и имат производителност от 200 – 250 кв./час в зависимост от условията.
Ние обслужваме с услугите си „пране на мокети“ и „почистване на офиси“ някои от най-големите офиси в София.

Write a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *