ЗА МЕН

Дилян Данчев, Vidatex.bg


Казвам се Дилян Данчев. Управител съм на "Про Клийн Сървисис" ЕООД, която управлява търговската марка Vidatex.bg. Имам повече от 6 годишен опит в поддръжката на малки и големи офиси. Основна част от дейността ми е свързана с професионално почистване на мокети в офиси и хотели.

Работя с едни от най-престижните компании в София – Скейл Фокус АД, Сентрал Парк Хотел София, "Уникредит Булбанк", "Народно Събрание на Република България" и други. Приоритет №1 в бизнеса ми, е да създавам дългосрочни отношения с клиентите ми.

 

Професионално почистване на мокети от „Видатекс“

"Видатекс" е компания, която се специализира в почистването и поддръжка на мокети и килими.

Пране на мокети
Професионално почистване на мокети

Нашите услуги са насочени както към бизнес клиенти, така и към частни домове. Това което отличава нашата услуга от конкурентните фирми е професионална техника, качествени препарати и обучени специалисти. Ползите от работата с нас са коректно отношение, качествена услуга и възможно най-доброто решение за Вашият мокет съобразено с Вашият бизнес – хотел, казино или офис.

Благодарение на упорития и постоянен труд през годините, ние станахме партньори на някои от най-големите български и чужди компании. В нашето портфолио фигурират компании като: "ЧЕЗ България", "Суит Хотел София", "Гранд Хотел София", "Сентрал Парк Хотел София" и други.

Освен с професионално почистване, във "Видатекс" предлагаме на бизнеса - собственици, мениджъри на хотели и казина - консултации и обучения как сами да си поддържат мокетите в своите обекти.

Благодарение на тази услуга нашите клиенти могат да спестят както средства така и проблеми с поддръжката на своите настилки.

Ние можем да Ви предоставим както НОУ–ХАУ, така и техника, обучение и и редовно снабдяване с професионални препарати.