"Видатекс" е компания специализирана в почистване и поддръжка на мокети и килими.

Какво ни мотивира да стартираме:

Създадохме "Видатекс", като поделение на фирма със стабилен пазарен дял в град София и над пет години успешно развитие, за да отговори на нуждите на корпоративните клиенти. Нашите анализи показват, че липсва качествена услуга насочена към бизнес клиентите, ролята на "Видатекс" е да запълни тази ниша с професионална услуга на достъпна цена.

почистване

Експерти в почистването с качествени машини

Във "Видатекс" за първи път в България използваме професионални машини на най-високо ниво.

Освен качествените машини, с които оперираме ние внасяме за свои нужди и препарати за почистване на ново за България ниво. 

Работим с най-добрите машини и най-качествените и екологични материали в България.

Ние във "Видатекс" сме насочени към почистване за бизнеса, така и в почистване за домове. Нашата цел е да предоставим на клиентите си най-качествената услуга, такава каквато потребителя у нас заслужава да получи.

Горди с това което предлагаме, защото го правим по правилния начин.

ЗА МЕН

Дилян Данчев, Vidatex.bg


Казвам се Дилян Данчев. Управител съм на "Про Клийн Сървисис" ЕООД, която управлява търговската марка Vidatex.bg. Имам повече от 6 годишен опит в поддръжката на малки и големи офиси. Основна част от дейността ми е свързана с професионално почистване на мокети в офиси и хотели.

Работя с едни от най-престижните компании в София – Скейл Фокус АД, Сентрал Парк Хотел София, "Уникредит Булбанк", "Народно Събрание на Република България" и други. Приоритет №1 в бизнеса ми, е да създавам дългосрочни отношения с клиентите ми.