пране на мокети

Нов метод за пране на мокети Encapsulation

Научете повече за Encapsulation метода на пране на мокети и защо е подходящ за твоя офис или хотел още сега.

Научете повече за това какво представлява Encapsulation. Случвало ли ви се е след почистване всичко да изглежда добре, но всички петна а и нови да се появят наново? При Encap метода няма такава опасност благодарение на препаратите, които използва.

почистване на офиси
почистване на офиси

Пране са мокети с Encapsulation

Encapsulation е метод за пране на мокети и почистване, възникнал през 90-те година на 20-ти век в САЩ. Той се базира основно на препаратите, които се използват за почистване. Това са специално създадени за целта препарати, които след нанасянето им на повърхността и втриването във вътрешността на мокети обгръщат мръсните частици и ги кристализират веднага щом изсъхнат.

В последствие, за да бъдат извлечени от настилката, те биват абсорбирани от специални микрофибърни падове и изсмукани със специализирани роторни прахосмукачки.

Encapsulation метода. Полусухо пране ли е?

Предвид факта, че този метод използва в пъти по-малко вода от стандартните методи на пране като Екстракция и Шампониране с дискова машина се счита за Low-Moisture-Cleaning метод на пране. Времето за съхнене на мокетите след почистване е едва 30 до 45 минути.

Това го прави изключително подходящ за сгради с голям и интензивен трафик на хора.

Write a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *