почистване на офиси

Цени за пране на мокети в София

Цени за пране на мокети в София от фирма, за професионално почистване. Ние предлагаме отлично качество, разумни цени и къси срокове за почистване.

Цените за прането на мокети зависят от състоянието на мокета в помещенията – неговата поддръжка до момента.

Цени за пране на мокети в София

„Видатекс“ е иновативна и гъвкава компания, която предлага услугата си за пране на мокети в София. Ние можем да предложим отлични цени, за пране на мокети в София, за частни лица и бизнес клиенти. Свържете се с нас, за предложение, за абонаментно обслужване.

Цени за пране на мокети в София
Цени за пране на мокети в София
пране на мокети

Ясни цени за бизнеса, за пране на мокети

Ние имаме ясна политика по отношение на цените за фирми, когато предлагаме пране на мокети в София. След като се запознаем със състоянието на мокета в помещенията, ние ще дадем индивидуална оферта. Поискайте оферта за пране на мокети за вашия офис като попълните контактната ни форма или се обадете на нашите телефони.

Видатекс“ разполага с най-съвременна техника, за пране на мокети, която не уврежда тъканите и цветовете. Модерните технологии ни позволяват да предложим конкурентни цени, за пране на мокети  .в София.

Предимствата за частни лица са очевидни. 

Ние не натоварваме частните лица с излишни разходи и скрити такси. Нашите цени за пране на мокети са крайно ясни. Поръчате ли при нас изпиране на мокетите си, единственото условие е поръчката ви да е на стойност поне 60 лева. Всичко останало – преместване на мебелите в помещението, качването на оборудването ни при наличие на работещ асансьор и нашите транспортни разходи в рамките на града – това е за наша сметка.

Нашите предимства при цени за пране на мокети

Имаме модерна техника и препарати за почистване, така че освен високо качество при пране на мокети на място, ние предлагаме и изгодни цени отново заради модерната ни техника.

Предимствата ни са очевидни

При определянето на цените ние на начисляваме скрити такси, които увеличават цената, а модерните технологии, за пране на мокети ни позволяват да предложим по-бързо изпиране на атрактивни цени. Изберете пране на килими от „Видатекс“ и се убедете в нашите предимства.  

Write a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *